Odgovornost do ljudi, narave in skupnosti.

Združujemo energijo mlade, znanje srednje in izkušnje starejše generacije.

Dušan Papež

Družina PapežČlovečnost, ljubezen, preprostost, dobrota, prijateljstvo, močna volja so vrednote, ki jih ljudje spoštujemo – vsaka posebej ima zame globok pomen.
Kot podjetnik, športnik in družinski človek z raznolikimi izkušnjami sem skupaj s številnimi podporniki za vse vas pripravil program mojega delovanja kot župan.
Trdno sem prepričan, da vsak posameznik lahko po svojih močeh pripomore pri soustvarjanju občine, ki bo prijazna ljudem in gospodarstvu. “Dobro je, kar združuje.”

Dušan Papež, rojen leta 1958 v Ljubljani, je uspešen samostojni podjetnik Avtoličarstva in avtokleparstva Papež, predsednik in ustanovitelj Kluba gorskih tekačev Papež, podpredsednik Športne zveze v Kamniku in član Združenja za gorske teke pri AZS. Več let je uspešno deloval v okviru Obrtne zbornice Kamnik kot predsednik avtoremontne sekcije.
Kot podjetnik in predsednik športnega kluba tudi v zasebnem življenju spoštuje in živi vrednote kot so zaupanje, spoštovanje, ljubezen, delavnost, iskrenost, človečnost in dobrota.
Da je človek dejanj, je dokaz, da mu je iz majhne delavnice uspelo narediti družinsko podjetje, ki daje kruh desetim delavcem. Iz ideje, da bi tekli na Grintovec, je nastal gorski tek na svetovnem nivoju. Z organizacijo svetovnega prvenstva na Veliko planino je ponesel ime Kamnika v 40 držav sveta, v sodelovanju z več kot 400 prostovoljci od najmlajših do najstarejših generacij, brez katerih tega uspeha ne bi bilo. Pri vseh projektih pa aktivno in predvsem srčno sodeluje tudi njegova družina, na katero je še posebej ponosen.
Človečnost, preprostost, dobrota, prijateljstvo, močna volja so njegove lastnosti, vrednote, ki jih ljudje spoštujejo. “Dobro je, kar združuje” je njegovo vodilo, zato želi združiti in prisluhniti ljudem, jim pomagati, jih povabiti k sodelovanju, kjer vsak posameznik lahko pripomore k boljšemu sožitju in soustvarjanju boljšega življenja.

Copyright © Lista Dušana Papeža 2016. Vse pravice pridržane.